Mode

Jouw mooiste kleuren zitten in je ogen

18 januari 2022, 21:32
Als mensen horen dat ik als Imago Coach onder andere kleursessies geef, dan vragen ze heel vaak welke kleur hen nu het mooiste staat.


Dan vertel ik dat als ik een goed en eerlijk kleuradvies wil geven, dat niet even snel kan doen. Daar wil ik graag de tijd voor nemen. Bovendien geeft de lichtinval, waar we op dat moment zijn, gegarandeerd een vertekend beeld. En de spiegel met speciale lampen (voor een goed en eerlijk analyse-licht) is niet zo handzaam zodat het in mijn handtas past.


EEN MAKKELIJK TOEPASBARE STYLING-TIP
Toch geef ik ze graag de volgende kleur-tip mee, eentje die heel makkelijk toepasbaar is en niets met modetrends te maken heeft, alleen maar met jou als persoonlijkheid: Draag eens iets in de kleur van je ogen!


DRAAG EENS IETS IN DE KLEUR VAN JE OGEN
Eigenlijk moet ik zeggen ‘kleuren’ van je ogen. Het zijn de kleuren die de natuur jou heeft gegeven. Dat geldt ook voor de kleuring van je huid en haren. Als deze kleuren geven jou een prachtige en unieke uitstraling.

Want heb je wel eens goed naar de kleuren van je ogen gekeken, of beter, naar de kleuren van je iris?
Kijk maar eens in je spiegel, gebruik hiervoor het liefst een vergrootglas. Waarschijnlijk ontdek je kleuren die je nog nooit hebt gezien. Grote kans dat op een afstand jouw oogkleur één kleur lijkt zoals blauw, groen of bruin, maar niets is minder waar. En dat maakt elke oogkleur speciaal en uniek.

JOUW IRISKLEUR ALS BASIS- EN ACCENTKLEUR
De kleuren van je iris kun je gebruiken als basiskleur voor jouw outfit, deze kleuren staan je perfect, gewoonweg omdat de natuur ze jouw gegeven heeft. Als jij je oogkleuren draagt in je kleding dan gaan niet alleen je ogen maar gaat je gehele uitstraling stralen, waardoor jij er jonger, frisser uitziet en vooral heel zichtbaar als jij!


Prachtige accenten maak je met accessoires in je oogkleuren, bijvoorbeeld in je ketting, je shawl of de knopen van je blouse of overhemd.

Ik wens je veel kleurinspiratie toe!

Stijlvolle groet,
Simone Tiehatten | S-Kwadraat | Kledingcommunicatie-expert | www.S-kwadraat.com