Duurzaam

Alles over besparing op Energiedagen NO Twente

17 mei 2022
21:19
Wil je een lagere energierekening? Aan de slag met energiebesparing of zelf je eigen energie opwekken? Wat kan er eigenlijk allemaal? Wat is slim en waar begin je? Zijn er subsidies voor of misschien voordelige financiering? Wie antwoord wil op dit soort vragen, kan op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei terecht op de Energiedagen van Noordoost Twente op de buitenlocatie van De Methoeve in Weerselo.

Op de Energiedagen van Noordoost Twente zijn adviseurs en lokale bedrijven aanwezig om bezoekers te adviseren en te adviseren over het energiezuinig maken van je huis. Installatiebedrijven, het gemeentelijk energieloket, lokale energiecoöperaties, leveranciers van isolatiemateriaal, zonnepanelen, warmtepompen en andere slimme toepassingen, ze zijn er allemaal op 20 en 21 mei.

Gratis
Het bezoek aan de Energiedagen is gratis, informatief en vrijblijvend. De Energiedagen worden georganiseerd door Energie van Noordoost Twente en de gemeentelijke energieloketten van Dinkelland, Losser, Oldenzaal, Tubbergen. De Energiedagen vinden plaats op vrijdag 20 (15.00-20.00 uur) en zaterdag 21 mei 2022 (10:00-16:00 uur), op de buitenlocatie van De Methoeve, Gunnerstraat 39, Weerselo.

Meer informatie: www.de-energiedagen.nl