Startups

Primeur Surprose: Videoboodschap bij online bestelling rozen

27 november 2021
12:03

Primeur Surprose: Videoboodschap bij online bestelling rozen


Surprose, online specialist in rozen uit Oldenzaal, is de eerste webshop in de Benelux waar – gratis - een persoonlijke videoboodschap toegevoegd kan worden aan een bestelling. ‘De persoonlijke videoboodschap is een uitstekende manier om ons rozengeschenk nog persoonlijker te maken. Onze klanten bestellen overwegend een geschenk voor iemand anders en moeten steeds vaker op afstand hun naasten verrassen of een hart onder de riem steken en dan is deze service een hele mooie aanvulling’, aldus Paul Roetenberg, oprichter van Surprose.

Op de productpagina van Surprose kan eenvoudig voor een persoonlijke videoboodschap worden gekozen. Na de bestelling ontvangt de klant een mail met unieke link naar de website van de partner van Surprose, ViDGREETS. Hier kan de persoonlijke videoboodschap geüpload worden.
Het is mogelijk om een bestaande video te kiezen of een nieuwe videoboodschap op te nemen met een smartphone, tablet of laptop op het moment dat het uitkomt. Het opnemen en/of uploaden kan zelfs tot enkele uren voor aflevering van de bestelling. Dit betekent dat de klant ruim de tijd krijgt om de persoonlijke boodschap op te nemen en eventueel aan te passen zo vaak hij of zij wil. De link naar de persoonlijke boodschap correspondeert met een QR-code die wordt afgedrukt op het persoonlijke kaartje bij de bestelling. Door de QR-code te scannen met een smartphone kan de ontvanger de persoonlijke video van de afzender bekijken, opslaan en delen. Meer informatie over het gebruik van de videoboodschap is te vinden: www.surprose.nl/videoboodschap.

ViDGREETS

Partner ViDGREETS is zeer content met de samenwerking met Surprose. CEO Marco van Eersel: ‘Surprose is vernieuwend in een traditionele sector. Rozen zijn een spreekbuis voor gevoelens en Surprose voegt er nu ook nog een stem aan toe in beeld en geluid. Surprose voelt goed aan waarvoor wij deze service ontwikkeld hebben en is de eerste uit de bloemensector die het aanbiedt aan haar klanten.’ ViDGreets maakt gebruik van de QR-code-technologie, die momenteel populair is bij de consument. Dit alles zonder een messenger, app of registratie te moeten gebruiken. ViDGREETS onderscheidt zich omdat de innovatieve functie tegemoet komt aan de vraag van de consument naar gepersonaliseerde geschenken.

Jonge start-up

Surprose is een jonge start-up, sinds 2020 op de markt en dé online rozenspecialist met een nieuw marketingmodel. Het team achter Surprose heeft ruim 14 jaar ervaring in het online aanbieden van bloemen. Het bedrijf selecteert wereldwijd de mooiste rozen van de beste kwekers en is in staat deze
zo snel mogelijk van de kwekerij, goed verpakt, als geschenk bij de consument op het gewenste tijdstip af te leveren.

www.surprose.nl.