Duurzaam

Robitex wint prestigieuze ‘Leverancier’-award 

29 november 2021, 19:01
Robitex uit Enschede, al meer dan 25 jaar specialist in bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken, premiums en kerstpakketten, heeft de prestigieuze award ‘Leverancier van het Jaar 2021’ in de wacht gesleept. De award is een initiatief van PromZ (platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland) in samenwerking met PPP (branchevereniging voor professionals in promotionele artikelen en kerstgeschenken).

Robitex kwam als beste uit de bus van de vakjury, leveranciers en het publiek en sleepte daarmee de felbegeerde award binnen. Een compliment voor het Enschedese bedrijf dat zich in de branche onderscheidt op het gebied van creativiteit, duurzaamheid, originaliteit en persoonlijkheid.
Eigenaar Daniëlle Kaspers van Robitex: ‘Wat een fantastisch compliment en een opsteker voor ons team. Wij willen iedereen enorm bedanken die op ons gestemd heeft. Wat een support. Voor ons een opsteker en de drive om onze klanten te blijven verrassen met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Er staan weer een aantal mooie nieuwe services en ontwikkelingen op ons programma.’